Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

гр. Левски,19.06.2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски , І-ви граждански състав, в закрито заседание на деветнадесети  юни  през две хиляди и четиринадесета година в състав:

                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

при секретаря Илияна Петрова  като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр. д. № 212 по описа за 2014 година, и на основание данните

      Производство по реда на чл. 248  от ГПК.

          Постъпила е молба от А.С. , в която се съдържа искане за поправка на допусната явна фактическа грешка в   мотивите на решение постановено по делото като е посочено грешно ЕГН.

          Съдът, като прецени доказателствата по делото и взе предвид доводите на страните, намира за установено следното:

          Видно от  мотивите на решението е , че на стр. 3 на ред 17 и на стр. 4 ред 3 е изписано ЕГН-**********  вместо **********. Налице е техническа грешка при изписването на ЕГН на молителя. Тази техническа  грешка е в мотивите,които  нямат сила на присъдено нещо.Но тай като  тази грешка би могла до доведе до неудобства на молителя следва да се поправи същата.Ето защо съдът счита молбата за поправка на очевидна фактическа грешка в решението е основателна,поради което тя следва да бъде уважена.  И тъй като решението по чл. 19 ЗГР, постановено по реда на чл. 530 от ГПК, на основание  чл.537  от ГПК не  подлежи на обжалване , на обжалване не подлежи и настоящето решение.

          Водим от горното,съдът

РЕШИ:

 

ДОПУСКА поправка на очевидна фактическа грешка в  решение  №63  от 04.06. 2014 година,постановено по гр. д. 212/2014г. по описа на Районен съд Левски за 2014 година.

КАТО ВМЕСТО написаното на страница 3 , ред  17 –ти и на страница 4 ред 3

ЕГН-********** 

ДА СЕ ЧЕТЕ :

 ЕГН- **********.

 Настоящето решение е неразделна част от решение  №63  от 04.06. 2014 година,постановено по гр. д. 212/2014г.

Решението на основание чл.537  от ГПК не  подлежи на обжалване.

 

          РАЙОНЕН СЪДИЯ: