ОПРЕДЕЛЕНИЕ

 

гр.Левски, 21.03.2014 г.

Районен съд гр.Левски, I-ви граждански състав, в закрито заседание на двадесет и първи март през две хиляди и четиринадесета година в състав:

                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ:НАТАША ПАНЧЕВА  

като разгледа докладваното от съдията Панчева ч.гр.д.№82  по описа за 2014 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството по делото е образувано по заявление от  Застрахователна компания „ЛЕВ ИНС” АД гр.София против С.Р. *** по чл.410 от ГПК. Съдът се е произнесъл, като е издал Заповед за изпълнение №44/14.02.2014 г. Заявителят е депозирал молба за оттегляне на заявлението и прекратяване на производството поради пълно погасяване на вземането от страна на длъжника, преди връчване на заповедта за изпълнение на ответника.

Съдът счита, че с оглед на депозираната молба следва да бъде обезсилена заповедта за изпълнение и производството по делото следва да бъде прекратено.

По изложените съображения, съдът

ОПРЕДЕЛ И:

ОБЕЗСИЛВА издадената в полза на Застрахователна компания „ЛЕВ ИНС” АД гр.София по чл.410 от ГПК заповед №44/14.02.2014 год. за изпълнение на парично задължение по чл.410 от ГПК.

ПРЕКРАТЯВА производството по ч.гр.дело №82/2014 г. по описа на Районен съд гр.Левски.

Определението може да се обжалва с частна жалба в едноседмичен срок от съобщението пред ПлОС.

 

 

                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: