РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _12.04._ 2018 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _дванадесети март_ 2018 г. в състав:

 

                     Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                             Съдебни заседатели:

                                                   Членове:

 

при участието на секретаря _Янка Димитрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_872_ по описа  за _2017_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

На основание изложеното, съдът

РЕШИ:

          УТВЪРЖДАВА постигнатото споразумение по чл. 127 ал.1 от СК между  Т.Р.Т., ЕГН ********** *** и А.Т.Т., ЕГН ********** ***, съгласно което:

УПРАЖНЯВАНЕТО на родителските права по отношение на малолетното дете Р.Т.Р., ЕГН ********** се предоставят на неговия баща Т.Р.Т., с ЕГН **********  и се определя местоживеенето на детето по постоянния адрес на бащата, а именно: ****************

На майката А.Т.Т., ЕГН ********** се определя режим на лични контакти с детето Р.Т.Р., ЕГН **********, всяка първа събота и трета неделя от месеца за времето от 10.00 часа до 16.00 часа, както и по всяко друго време след предварителна уговорка с бащата, като срещите да бъдат на територията на гр. Л., както и 15 дни през зимата.

Майката А.Т.Т., с ЕГН ********** ще заплаща по 130 лв. месечно издръжка за детето Р.Т.Р., ЕГН **********, считано от 01.02.2018 г. до настъпване на причини за нейното изменение или отмяна, платима чрез Т.Р.Т., ЕГН ********** – като баща и законен представител на малолетното дете.  

РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: