О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски,22.03. 2018г.

 

                                       В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр. Левски , І-ви гр.състав в закрито заседание на двадесет и  втори март   през две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 53 по описа за 2018г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

  Делото е образувано чрез отделянето му от гр.д. №651 /2017 година.Предявените искове са по чл. 127 а от СК и са спорна съдебна администрация .

   Съдът с Определение от 22.01. 2018година е прекратил производството по делото и изпратил делото за  разглеждане от компетентния съд  РС Плевен.

   Недоволен от това определение е останал ищеца по делото , който е подал жалба против определението . Производството по така подадената жалба е оставено без движение и е даден срок за поправяне на недостатъците по движението на жалбата.Определението на съда за прекратяване производството по делото не е влязло в сила.

             С молба с вх. № 1387 /21.03. 2018 година  ищцата по делото е заявила , че оттегля исковата си молба.

              Съдът  счита, че след като  ищецът по делото , с молбата си с вх. № 1387 /18 г.изразява волята си  и твърди, че оттегля  молбата си  по настоящото гр.дело № 53/ 18г. по описа на РС Левски ,в случая на съда  не остава друго освен да констатира наличието на законовата предпоставка  по чл. 232  ГПК и да прекрати производството по настоящото гр.дело № 53/ 17г. по описа на Районен съд- гр. Левски .

                Водим от горното ,съдът  

                                         ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРЕКРАТЯВА на основание чл.232 от  ГПК  производството по гр.д. № 53/2018 г.пред Районен съд гр. Левски .

Определението подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд с частна жалба в едноседмичесрок от съобщението до страните. Същото подлежи на връчване.                     РАЙОНЕН СЪДИЯ :