П Р И С Ъ Д А

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ,  10.10.  2012 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на   десети октомври  през две хиляди и дванадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ: МАРГАРИТА ДИМИТРОВА

    СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

                                              

 

при секретаря И.П., в присъствието на прокурора  Диана Мицканова  като разгледа докладваното от съдия Димитрова н.о.х.д. № 294  по описа за 2012 год., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

          ПРИЗНАВА подсъдимия A.A., ***, ЕГН **********, ЗА ВИНОВЕН в това, че на 03.12.2010 г., в с.Божурлук, обл.Плевен, намерил чужда движима вещ – кафе автомат „Групо Бианчи” (Grupo Bianchi), модел „Антарес Е3С” (Antares E3S), на стойност 650,00 лева, собственост на О.Ф. *** и в продължение на една седмица (до 10.12.2010 г.) не съобщил за нея на собственика, на властта или на този, който я е загубил, поради което и на основание чл.207, ал.1, във вр. с чл.54 от НК го осъжда на наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на 300 (триста) лева.

          ОСЪЖДА на основание чл.189, ал.3 от НПК подсъдимият A.A., със снета по делото самоличност, да заплати направените деловодни разноски в размер на 70, 00 лева.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ: