РЕШЕНИЕ

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _06.10. 2016 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, на _шести октомври  през две хиляди и шестнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                              ЧЛЕНОВЕ:                                       

при секретаря _В.Д., в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_344_ по описа на съда за _2016 год._, и на основание данните по делото и закона

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия А.Д.А., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, българин, български гражданин, с начално образование, безработен, неженен, неосъждан, ЕГН **********,

за ВИНОВЕН в това, че на 09.09.2016г., около 13.00 часа, в гр.Левски, обл.Плевен, по ул.”Стефан Караджа”, пред дом №*, управлявал МПС „Фиат *”, с № на рама *, като си служил с контролни знаци №*, издадени за друго МПС „Форд *” с № на рама *, собственост на А.Д.А. *** - престъпление по чл.345 от НК.

ОСВОБОЖДАВА на основание чл.78а от НК обвиняемия А.Д.А. от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършеното от него престъпление по чл.345 от НК, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

Веществените доказателства: 2 бр. рег. табели за МПС с № *, след влизане в сила на решението, да бъдат върнати на правоимащия А.Д.А..

РЕШЕНИЕТО подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: