Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. ЛЕВСКИ,   06.12. 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

        

 

Левченски районен съд в съдебно заседание на _шести декември_ две хиляди и шестнадесета година в състав:

                                     

ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                                                СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря _В.  Д. и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_463_ по описа за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

        

Р Е Ш И:

        

ПРИЗНАВА Ф.В.Г., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, българин, български гражданин, с основно образование, неженен, не работи, неосъждан, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че на 05.12.2016 г. в 14:10 часа, в с. Обнова, обл. Плевен, в сградата на ОУ „Неофит Рилски” е нарушил обществения ред, като извършил непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение и държане към Р. Г. И., с което нарушил обществения ред, но поради своята по – ниска степен на обществена опасност, деянието не представлява престъпление по чл. 325 от НК, поради което и на основание чл.1, ал.2, във вр. с ал.1, т.2 от УБДХ му НАЛАГА административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на ДВЕСТА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПОС в срок до 24 часа от постановяването му на касационните основания, предвидени в НПК.

В случай на обжалване НАСРОЧВА делото пред ПОС на 13.12.2016 г. от 14.00 ч., за когато нарушителят уведомен. Да се уведоми РП-Левски.

 

 

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: