Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. ЛЕВСКИ,   15.12. 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

        

 

Левченски районен съд в съдебно заседание на _петнадесети декември_ две хиляди и шестнадесета година в състав:

                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                                                СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря _В.  Д. и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_477_ по описа за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

Р Е Ш И:

 

         ПРИЗНАВА Р.Т.И., родена на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, български гражданин, с начално образование, неомъжена, работи по временната заетост, неосъждана, ЕГН ********** за ВИНОВНА в това, че на 13.12.2016г., в 15.50 часа, в с.Асеновци, обл. Плевен, в двора на ОУ „Христо Ботев” е нарушила обществения ред и спокойствие на гражданите, като извършила непристойна проява, изразяваща се в отправяне на закани и обидни думи по адрес на К.А.А. – *** и В.С.Т. – ***, с което нарушила обществения ред, но поради своята по – ниска степен на обществена опасност, деянието не представлява престъпление по чл. 325 от НК, поради което и на основание чл.1, ал.2, във вр. с ал.1, т.2 от УБДХ й НАЛАГА административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на СТО И ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПОС в срок до 24 часа от постановяването му на касационните основания, предвидени в НПК.

В случай на обжалване НАСРОЧВА делото пред ПОС на 20.12.2016 г. от 14.00 ч., за когато нарушителят уведомен. Да се уведоми РП-Левски.

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: