П Р И С Ъ Д А

 

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ, _18.10._ 2011 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _осемнадесети октомври_ през две хиляди и единадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

   СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:  М.Н.

                                       М.А.

                                      

при секретаря _Р.П._, в присъствието на прокурора _Цветомир Папурков, разгледа докладваното от съдия Манолова н.д.о.х. № _584_ по описа за 2010г. и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия В.М., ***, ЕГН **********, за НЕВИНЕН в това, че на неустановен ден в периода от 04.01.2007г. до 20.09.2008г. придобил и на 20.09.2008г. в землището на с.Стежерово, обл.Плевен, държал огнестрелно оръжие – гладкоцевна ловна пушка, тип успоредка, марка “Берета” 12-ти калибър, със сериен №*, без да има за това надлежно разрешение, поради което и на основание чл.304 пр.3 от НПК го ОПРАВДАВА по повдигнатото му обвинение за престъпление по чл.339 ал.1 от НК.

ПОСТАНОВЯВА след влизане на присъдата в сила приложената към делото като веществено доказателство 1 бр. ловна пушка 12-ти калибър със сериен №*, марка “Берета”, без полуложа, ДА СЕ ВЪРНЕ на нейния собственик В.Г. ***.

ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред ПлОС в 15-дневен срок от днес.

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

                                           1.

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

                                           2.