П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _28.11._ 2011 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _двадесет и осми ноември_ две хиляди и единадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:  А.И.

                                                                П.Н.  

 

при секретаря _Я.Д._, в присъствието на прокурора _Цветомир Папурков , разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__416_ по описа за  2011 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия В.Ф., ***, ЕГН **********, за НЕВИНЕН по повдигнатото и предявено обвинение за това на 14.01.2011 г. в *, в съучастие като помагач с Л.П., с ЕГН **********,*** и с Б.М., с ЕГН **********,*** (осъдени съгласно протоколно определение от 30.03.2011 г. по н.о.х.д. №109/2011 г. по описа на РС-Левски) в качеството му на длъжностно лице продавач-консултант в бензиностанция * да е направил опит да присвои чужди вещи – 182 литра бензин А-95Н на стойност 407,28лв., собственост на „П.” АД *, поверени за пазене и управление на М., като деянието да не е довършено по независещи от дееца причини, с което да е извършил престъпление по чл.201, във връзка с чл.20, ал.4, във връзка с чл.18, ал.1 от НК, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.304 от НПК го ОПРАВДАВА.

         ВРЪЩА на неговия собственик – подсъдимия В.Ф., със сочена по-горе самоличност – иззетия като веществено доказателство по делото: лек автомобил „Опел *” с рег.№ *, ***, оставен на съхранение в РУП-Белене, ведно с приложените на стр.73 към досъдебното производство 2 броя свидетелство за регистрация – първа и втора част за същия автомобил.

         ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15-дневен срок от днес.

 

 

                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

                                                СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.

 

                                                                                                   2.