П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _07.02._ 2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _седми февруари_ две хиляди и четиринадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                                       

 

при секретаря _Р.П._, в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев , разгледа докладваното от съдия _Атанасова_ наказателно _н.о.х.д.__32_ по описа за  2014 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия П.Ч., ***, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 04.02.2014 г. в гр.Левски, област Плевен, по ул.”Ал. Стамболийски” при кръстовището с ул.”Любен Каравелов” управлявал МПС – лек автомобил „БМВ *” с рег. № *, собственост на Т.Ч. ***, без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с влязло в сила на 16.08.2013г. наказателно постановление №252/16.04.2013г. на началника на РУП – Павликени при ОД на МВР В. Търново – престъпление по чл.343в, ал.2, във връзка с ал.1 от НК.

На основание чл.78а от НК ОСВОБОЖДАВА П.Ч., със сочена по-горе самоличност, от наказателна отговорност и МУ НАЛАГА наказание глоба в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

         ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 7-дневен срок от днес.

 

                                              

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: