П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _13.03._ 2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _тринадесети март_ две хиляди и четиринадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                                       

 

при секретаря _В.Д., в присъствието на прокурора Чавдар Мънев, разгледа докладваното от съдия _Атанасова_ наказателно _н.о.х.д.__64_ по описа за  2014 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИ          ЗНАВА подсъдимия A.T., ***, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че на 11.03.2014 г., в с.Аспарухово, обл.Плевен, на ул.”Васил Левски” си служил с контролни знаци – регистрационна табела № *, монтирана на управляваното от него МПС – лек автомобил, марка ВАЗ * с рама *, негова собственост, които регистрационни  табели са издадени за друго МПС – лек автомобил, марка „Опел *”, с рама №*, собственост на Р.К. – престъпление по чл.345 от НК.

 На основание чл.78а от НК ОСВОБОЖДАВА A.T., със сочена по-горе самоличност, от наказателна отговорност и МУ НАЛАГА наказание глоба в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА - 1 бр. регистрационна табела с № *, след влизане на присъдата в законна сила да се върнат на ПП КАТ при ОД на МВР – Плевен.

         ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 7-дневен срок от днес.

 

                                              

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: