П Р И С Ъ Д А

№ ________

гр. ЛЕВСКИ,  04.01.  2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _четвърти януари  през две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

                   

ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

                    ЧЛЕНОВЕ:

                                               

при секретаря _Илияна Петрова, в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев, като разгледа докладваното от съдия Панчева н.о.х.д. №_363_ по описа на съда за _2017 год., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И:

 

ПРИЗНАВА подсъдимия И.С.И., роден на *** ***, с постоянен адрес ***, българин, български гражданин, разведен, със средно образование, работи в кафе „**”, като сервитьор, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че за периода от 01.10.2016 г. до 01.07.2017 г. в гр.Л., обл.П., като осъден със съдебно решение №*** г. по гр.д.№***. по описа на Районен съд – Л., влязло в законна сила на 23.03.2012г. да издържа свой низходящ – малолетното си дете Е. И. И., ЕГН ********** по 100 лв. месечна издръжка, съзнателно не изпълнил задължението си в размер на две или повече месечни вноски – десет месечни вноски, общо в размер на 1000,00 лева – престъпление по чл.183, ал.1 от НК.

На основание чл.183, ал.3 от НК съдът НЕ НАКАЗВА подсъдимия И.С.И. със снета по делото самоличност, поради изпълнение на задължението – 25.10.2017 г., преди постановяване на присъдата от първата инстанция и липсата на настъпили други вредни последици за пострадалия.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: