П Р И С Ъ Д А

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _07.08._ 2012 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _седми август_ през две хиляди и дванадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

    ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                            ЧЛЕНОВЕ:                                    

                                               

при секретаря Р.П., в присъствието на прокурора Диана Мицканова, като разгледа докладваното от съдия Манолова н.о.х.д. №_264_ по описа на съда за 2012 год., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И:

 

ПРИЗНАВА подсъдимия П.Д., ***, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 23.03.2012г. в гр.Белене, обл.Плевен, пред ресторант „Рубин”, отнел чужда движима вещ: сгъваем велосипед марка „Балкан” ведно с метална касетка, от владението на собственика В.Д. ***, без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, като му причинил вреда в общ размер на 47.00 лв. и деянието представлява маловажен случай, поради което и на основание чл.194, ал.3, във вр. с ал.1, във вр. с чл.54 от НК го ОСЪЖДА на наказание ГЛОБА в размер на СТО ЛЕВА.

На основание чл.189, ал.3 от НПК ОСЪЖДА подсъдимия П.Д., със снета по-горе самоличност да заплати направените деловодни разноски в размер на 25.00 лв.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: