П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _04.09._ 2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _четвърти септември_ две хиляди и четиринадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                                       

 

при секретаря _И.П._, в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев , разгледа докладваното от съдия _Атанасова_ наказателно _н.о.х.д.__242_ по описа за  2014 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимата Й.С., ***, с ЕГН **********, за ВИНОВНА в това, че на 01.09.2014 г. в гр.Левски, обл.Плевен, в 06.10 часа по ул.“Княз Александър Батенберг“ на кръстовище с ул.“Георги Бенковски“, управлявала лек автомобил “Ситроен *“ с рег. № * *** , без съответно свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наказването й по административен ред за управление на МПС без съответно свидетелство за управление, което наказание й било наложено с Наказателно постановление № 531/25.09.2013г. на Началник РУП Левски, влязло в законна сила на 18.10.2013г. – поради което и на основание чл.343в, ал.2, във вр. с ал.1 НК, във връзка с чл.55, ал.1, т.2, б.„б”, във връзка с чл.42а, ал.2, т.1 и т.2 от НК, Я ОСЪЖДА на ПРОБАЦИЯ със следните пробационни мерки:

- задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, при периодичност за явяване и подписване на подсъдимата пред пробационен служител – ДВА ПЪТИ седмично.

- задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА.

         ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 7-дневен срок от днес.

 

                                              

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: