П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _25.08._ 2015 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _двадесет и пети август_ две хиляди и петнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                                       

 

при секретаря _Р.П._, в присъствието на прокурора _Мая Тончева , разгледа докладваното от съдия _Атанасова_ наказателно _н.о.х.д.__273_ по описа за _2015г._ и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия Д.Н.П., роден на *** ***, с постоянен и настоящ адрес:***, българин, с българско гражданство, с начално образование, неженен, безработен, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 17.08.2015 г. около 18:30 часа в гр.Левски, област Плевен, по ул.”Елин Пелин” в едногодишен срок от наказването му по административен ред с НП №14-0293-000199/06.08.2014г. на началник на група към ОДМВР Плевен, РУ Левски, влязло в законна сила на 17.09.2014г. за управление на МПС без съответно свидетелство за управление, управлявал МПС лек автомобил „БМВ 725 ТДС” с рег.№ **** /негова собственост/, без съответното свидетелство за управление на МПС – престъпление по чл.343в, ал.2, във връзка с ал.1 от НК.

На основание чл.78а от НК ОСВОБОЖДАВА Д.Н.П., със сочена по-горе самоличност, от наказателна отговорност и МУ НАЛАГА наказание глоба в размер на ХИЛЯДА И ПЕТСТОТИН ЛЕВА.

         ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 7-дневен срок от днес.

 

                                              

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: