П Р И С Ъ Д А №

 

гр. ЛЕВСКИ, _29.08._ 2016 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _двадесет и девети август_ две хиляди и шестнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

         СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: Л.Н.    

В.Б.

при секретаря _И.П._, в присъствието на прокурора _Мая Тончева, разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__279_ по описа за  2016 г.  и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И :

ПРИЗНАВА подсъдимия Т.В.С. роден на *** г. в ***, с постоянен и настоящ адрес:***, с българско гражданство, със средно образование, неженен, работи като * в ***, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 30.12.2015 г. в гр.Левски, противозаконно присвоил чужда движима вещ – 1 бр. моторна резачка „Хускварна” Модел 365, на стойност 1154,48 лева, собственост на Х.Т.Х. ***, която вещ владеел, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.206, ал.1, във връзка с чл.55, ал.1, т.1 от НК, ГО ОСЪЖДА на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.66 от НК ОТЛАГА изпълнението на наложеното наказание за срок от ТРИ ГОДИНИ.

На основание чл.67, ал.2 от НК ВЪЗЛАГА възпитателните грижи през изпитателния срок за условно осъдения на служител от РУМВР * отговарящ за района на *.

ОСЪЖДА Т.В.С., със сочена по-горе самоличност, да заплати направените деловодни разноски в размер на 90 лева.

         ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

                                              

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.                            2.