П Р И С Ъ Д А

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ,  02.09.  2019 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на  втори септември  през две хиляди и деветнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

            СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: Н.Л.

                                                            М.Н.

на секретаря Илияна Петрова  в присъствието на прокурор Чавдар Мънев  разгледа докладваното от съдия Атанасова н.о.х.д. 292  по описа за  2019 г. и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И :

          ПРИЗНАВА подсъдимия В.М.П., роден на *** ***, с постоянен и настоящ адрес ***, с българско гражданство, с начално образование, неженен, безработен, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 11.08.2019 г. около 16:50 часа в гр.Левски, обл.Плевен, по ул.”***”, като непълнолетен, но могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си, управлявал МПС – лек автомобил „***” с № на рама ***, с поставени табели с рег. № ***, като контролните знаци са издадени за друго МПС – „***”, жълт на цвят, с № на рама ***, поради което и на ОСНОВАНИЕ чл.345, ал.1, във връзка с чл.63, ал.1, т.4 и т.5 от НК, го ОСЪЖДА на ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ, което наказание да бъде изпълнено чрез прочитане по местното радио.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 7-дневен срок от днес.  

 

                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

                             СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.

 

                                                                        2.