П Р И С Ъ Д А

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ,   18.03.  2013 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на  осемнадесети март  през две хиляди и тринадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ:МАРГАРИТА ДИМИТРОВА

     СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: Д.М.

                                                                                             Я.Б.

 

при секретаря В.Д., в присъствието на прокурора   Цветомир Папурков  като разгледа докладваното от съдия Д. н.о.х.д. №  89  по описа за 2013 год., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

          ПРИЗНАВА подсъдимия А.З., ***, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че на неустановени дни в периода от началото на месец август 2012 г. до 07.11.2012 г., при условията на продължавано престъпление в *, в района на стадиона, извършил действия – събуване на гащите и опипване с ръце по половия орган, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвъкупление по отношение на лице, ненавършило 14 – годишна възраст А.Б.,***, поради което и на основание чл.149, ал.1, във вр. с чл.26, ал.1, във вр. с чл.55, ал.1, т.1 от НК го ОСЪЖДА на ШЕСТ МЕСЕЦА лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален ОБЩ РЕЖИМ в затворническо общежитие от открит тип.

          ПРИСПАДА на основание чл.59, ал.1, т.1 от НК, времето през което подсъдимият А.З. е бил задържан на досъдебното производство и по отношение на него е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража”, считано от 08.11.2012 г.

          На основание чл.189, ал.3 от НПК ОСЪЖДА подсъдимия А.З. със снета по делото самоличност да заплати направените деловодни разноски на досъдебното производство в размер на 805 лв.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:1.

 

                                          2.