П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _14.05._ 2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _четиринадесети май _ две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: М.М.

                                                             Я.Б.

 

при секретаря Я. Димитрова, в присъствието на прокурора Мая Тончева, разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__548_ по описа за  2017 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия А.С.П., роден на *** г. в гр.София, с постоянен и настоящ адрес:***, с българско гражданство, с начално образование, неженен, безработен, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на неустановен ден в периода от 08.06.2017 г. до 18.06.2017 г. в с.Аспарухово, ул.„Христо Ботев” № 19, отнел чужда движима вещ – 1 брой телевизор ********** – 42 инча, черен на цвят, на стойност 609,00 лева от владението на Д.Г.И. ***, без нейно съгласие, с намерение противозаконно да го присвои, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.194, ал.1 от НК, във връзка с чл.54, ал.1 от НК, го ОСЪЖДА на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

        НА ОСНОВАНИЕ чл.66, ал.1 от НК ОТЛАГА изпълнението на наложеното наказание лишаване от свобода за срок от ТРИ ГОДИНИ.

НА ОСНОВАНИЕ чл.67, ал.2 от НК ВЪЗЛАГА възпитателните грижи за условно осъдения на служител от РУМВР гр.Левски, отговарящ за района по местоживеенето му.

ОСЪЖДА А.С.П., със сочена по-горе самоличност, да заплати направените деловодни разноски общо в размер на 101,74 лв., от които 70 лв. – по сметка на РС гр.Левски, а 31,74 лв. – по сметка на ОД на МВР гр.Плевен.  

        ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

       

 

                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

                                          СЪД.ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.

                        

                                                                                                                                                                                     2.