П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _11.06._ 2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _единадесети юни_ две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                

 

при секретаря _Янка Димитрова_, в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев , разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__72_ по описа за  2018 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия Л.К.П., роден на *** ***, с постоянен и настоящ адрес:***, с българско гражданство, със средно образование, собственик на *****, неженен, осъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 16.01.2018 г., на път І-3, км 51+077, около 16.30 часа, при разклона за с.Изгрев, община Левски, област Плевен, управлявал МПС – л.а. ***** с номер на рама *****, като си служил с контролни знаци *****, издадени за друго МПС – за лек автомобил ***** с номер на рама *****, собственост на М.Л.П. *** – престъпление по чл.345, ал.1 от НК, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.78а от НК го ОСВОБОЖДАВА от наказателна отговорност и му НАЛАГА административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

ВЕЩЕСТВЕНИТЕ доказателства: 2 броя регистрационни табели за МПС с № *****, издадени за лек автомобил, собственост на М.Л.П. – след влизане в сила на присъдата да се предадат на Отдел „Пътна полиция” – СДВР –  гр.С.

        ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

 

 

                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ: