РЕШЕНИЕ

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _28.05._ 2020 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, на  двадесет и осми май  през две хиляди и двадесета година, в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

            ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                       ЧЛЕНОВЕ:                                         

при секретаря _Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора _, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_61_ по описа на съда за _2020 год., и на основание данните по делото и закона

 

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия Н.И.С. – роден на ***г*** Търново, с постоянен и настоящ адрес:***, българин, с българско гражданство, женен, с висше техническо образование, работи, неосъждан, ЕГН **********,

за ВИНОВЕН

в това, че на 17.02.2020г., в с.Обнова, обл.Плевен, управлявал МПС – т. автомобил „*****”, с рама: *********, като си служил с контролни знаци – регистрационни табели **********, издадени за друго МПС –автомобил „********”, № на рама ************* - престъпление по чл.345, ал.1 от НК.

ОСВОБОЖДАВА на основание чл.78а от НК обвиняемия Н.И.С. от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършеното от него престъпление по чл.345, ал.1 от НК, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: